Verschillende systemen

Vaak wordt alleen in warme periodes aan airco gedacht om lucht te koelen. Airconditioning is echter meer. Airconditioning is in hoofdzaak een comfortsysteem dat temperatuurverschillen opvangt in de zomer en winter. De systemen die Multitechniek selecteert voldoen aan de hoogste normen wat betreft kwaliteit, milieu, geluid en vormgeving. Deze systemen zijn centraal of individueel per ruimte te regelen en uit te breiden in de toekomst.

Voor thuis en zakelijk

Welk comfortsysteem verwarmt en koelt lucht zo energiezuinig mogelijk? Brengt deze lucht zo efficiënt en aangenaam mogelijk in de ruimte? En zorgt tegelijk voor een uitgebalanceerde ventilatie en warmteterugwinning? Multitechniek geeft u het antwoord en zorgt voor een aangenaam woon- en werkklimaat.

Klimaatbeheersing is onmisbaar om mensen, computers en machines optimaal te laten functioneren. Dat betekent verwarmen als het te koud is, koelen als het te warm is en ventileren als de kwaliteit van de lucht dat vraagt. Een vakkundig gekozen en geïnstalleerd klimaatsysteem is een verantwoorde investering. Het verhoogt, stimuleert prestaties, vermindert ziekteverzuim en verlaagt het energiebudget.

Elk gebouw heeft zijn eigen energiebehoefte en thermische eigenschappen. De kunst is om in de ontwerpfase vanuit een integrale benadering een systeem te selecteren dat voldoet aan de behoeften van de gebruikers. Een productiebedrijf vraagt een andere benadering dan een bejaardentehuis. Multitechniek selecteert voor elke situatie een geïntegreerd managementsysteem dat zorgt voor optimaal comfort en optimaal presteren in verschillende ruimten. Een belangrijke factor hierbij is reductie van de energie- en bedrijfskosten.

United Capacity te Maastricht

United Capacity te Maastricht